Workshops en inloopavonden

WORKSHOPS EN INLOOPAVONDEN MOMENTEEL ALLEEN VOOR TWEE PERSONEN

WORKSHOP

Je kunt bij mij een afspraak maken voor een workshop glas in lood van een hele dag voor maximaal 4 personen.

Stap voor stap leer je de techniek van het ambacht van glas in lood zetten. Je mag zelf een ontwerp maken of gebruik maken van een bestaand ontwerp. Vervolgens leer je hoe je glas moet snijden en in het lood zetten. Daarna druk je het lood tegen het glas aan en soldeer je de contactpunten. Eventueel kun je het glas in het lood kitten en patineren (‘oud’ maken).

In een dag (9.30-17.00 uur) maak je een windlicht of een paneeltje.

Kosten: € 75.- (kijk hieronder voor goedkopere workshops van een halve dag!)

Lunch, koffie, thee en het materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

KORTE WORKSHOP

Maak kennis met de glas in lood techniek tijdens een workshop van een ochtend of middag. De kosten zijn € 40.00 en je maakt dan een paneeltje van 20 x 27 cm dat bestaat uit rechthoeken. Er zijn geen vaste data, bel maar gewoon, dan maken we een afspraak wanneer het jou uit komt (0615606175). Deze workshop is ook geschikt voor grotere groepen. Voor een groep van 5 tot maximaal 8 personen zijn de kosten € 35.00.

INLOOPAVONDEN

Op woensdag zijn er inloopavonden; je kunt je daarvoor aanmelden per avond (even bellen of mailen) en dan lekker aan het werk gaan van 19.00 – 21.30 uur. Maakt niet uit of je gevorderd of een beginner bent, je krijgt de hulp die je nodig hebt. Maximaal 3 personen per avond. De kosten: € 20 per avond en € 3 per vierkante decimeter glas. Op de inloopavonden kun je ook glasfusing doen.

WORKSHOP GLASFUSING

Zie hiervoor de pagina over glasfusing.